Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses ανά Λέξεις κλειδιά "label"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Η σήμανση ως παράγοντας διασφάλισης της ποιότητας των τροφίμων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 18-05-2009Η προτεινόμενη πτυχιακή εργασία έχει σκοπό την διερεύνηση των πληροφοριών που παρέχονται μέσα από την σήμανση των τροφίμων, σχετικά με την ποιότητα ,την υγιεινή, την θρεπτική άξια και την πιθανή επικινδυνότητα από αλλεργιογόνες ...