Εμφάνιση απλής εγγραφής

Conventional and organic farming of vineyard in Santorini.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΡούσσου, Άνναel
dc.creatorRoussou, Annaen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:29:50Z
dc.date.available2016-03-15T12:29:50Z
dc.date.issued2011-02-08T10:20:15Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11713/555
dc.description.abstractΣτην εργασία αυτή γίνεται αναφορά στην βιλογική και συμβατική καλλιέργεια του αμπελιού στην σαντορίνη για τις ποικιλίες αθήρι ασύρτικο Μαυρούδη, καθώς και στα Οινοποιεία τηςel
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΣυμβατική και βιολογική καλλιέργεια αμπελιού στη Σαντορίνη.el
dc.titleConventional and organic farming of vineyard in Santorini.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΡούσσου, Άνναel
heal.creatorNameRoussou, Annaen
heal.publicationDate2011-02-08T10:20:15Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/11713/555
heal.abstractΣτην εργασία αυτή γίνεται αναφορά στην βιλογική και συμβατική καλλιέργεια του αμπελιού στην σαντορίνη για τις ποικιλίες αθήρι ασύρτικο Μαυρούδη, καθώς και στα Οινοποιεία τηςel
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΣυμβατική και βιολογική καλλιέργεια αμπελιού στη Σαντορίνη.el
heal.titleConventional and organic farming of vineyard in Santorini.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordαμπέλι, αμπελουργία, Σαντορίνη, οινοποιεία Σαντορίνηςel
heal.keywordvineyard, viticulture, Santorini, Santorini wineriesen
heal.advisorNameΦυσαράκης, Ιωάννηςel
heal.advisorNameFysarakis, Ioannisen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)