Συστήματα διασφάλισης ποιότητας στις επισιτιστικές επιχειρήσεις.
Quality assurance systems in the food business.
Abstract
Οι έννοιες των συστημάτων ISO 9000 και HACCP είναι πλέον γνωστές σε όλους μας ή τουλάχιστον τις έχουμε κάπου ακούσει. Το ερώτημα όμως από τον απλό πολίτη, και κατ' επέκταση καταναλωτή, είναι τι σημαίνουν αυτά τα συστήματα. Τι ρόλο παίζουν στο χώρο ιδιαίτερα αυτόν της βιομηχανίας τροφίμων και τι του προσφέρουν του ίδιου του καταναλωτή τελικά; Στο κείμενο αυτό που ακολουθεί γίνεται μια προσπάθεια να αναπτυχθούν με απλά λόγια οι έννοιες αυτών των συστημάτων, σε τι χρησιμεύουν και πως αυτά λειτουργούν.
Collections
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info